Lunch bersama Zaza @Killiney Kopitiam, KLCC

Zaza informed nk mai KL minggu ni. So kami pun plan nak jumpa la mek zaza setelah sekian lama xjumpa. Dia ada persidangan Daya E-Usahawan kat KL convec so kami plan jmp kat area food court Aquaria KLCC tu jela. Senang dia nak sneak out jmp kami nnt. hahaha

Seperti biasa i drove to Jelatek,park situ n naik train je ke KLCC. Now mcm convinient lg naik lrt nk ke mana2 dr rempuh jem dan parking mahal kat KL kannn..hehe Menapak la kejap nk ke KL convec tu tp zaza punyer pasaii kuredah juaaa...eceh :-P Sebab xdecide nak mkn kat mana lg, i olss pun tunggu zaza kat depan Killiney Kopitiam. Sesampai je dia nak memerut pulak! hahaha Haaa tahan dulu jap meh selfie dulu! Lol! 


Me and Zaza. Kwn loklaq masa satu ofis dulu..^.^
Bila Kafara dah sampai dia ajak makan kat Killiney tu so i olss folo jelahh..I mmg xmakan apa2 masa breakfast td so menu kena order yg berat2 lah kannn...hihi Sib baik sedap nasi lemak dia (ke sbb tgh lapar kot ntah :-D )


With Kafara

My Brunch! hehe
Dani pun sempat join kami gak! Bestla this time dia dpt join sbb rare gak nihh dani join! Hahaha
Topik kali ni mostly pasal barang kecantikkan okayy!! Specifically produk Mary Kay! Hahaha sbb zaza soon to be beauty consultant so dia kena prektis kat kami dulu la advice pasai kecantikkan ye dak?! Hahaha Kire zaza punyer talk tu agak menjadi jugak sbb dani tetiba rasa nak beli produk zaza juai ni dan i olsss pun terpk2 mcm nak jd ahli :-D (semua jenis club i olss nak sign up ape kes?! Lol )



Kafara with her beauty consultant! Opsss! hahaha

Gambar beramai-ramai of koz! :)
Ni aksi apa xtau laa..hahaha
BB Cushion mana paling best? Laneige ke The Face Shop? I mcm suka Laniege tuuu!

Me and Dani
Alhamdulillah lama gak dpt lepak ngan zaza n kafara. Dani havta leave early sbb dia ada curfue. Hehe Igt nak sambung mengopi tp waktu mencemburui kami nmpknyer. Huhu next time la plakk. :-)


Alamak xready lg la aneyyy! hahaha

Bye Zaza! Till we meet again! Maybe next time jmp kat Penang pulak naaa :)
Sebelum blk sempat i olss singgah MAC makeup tu nak amik sebijik lipstik FREE!! Bpe lama dah kumpul 6 bekas MAC tu now baru dpt tukar(Ada lg stok kat rmh ekceli belum abis lagi..hihi). Hehe Bestnyer dpt lipstik varu u olsss! I chose code Matte Mehr( katanyer best selling color!wowww)

Nak keluarkan bekas2 MAC masa ni. Tq Kafara snapkan pix ni! hehe
Then terus ke LRT berjln ngan Kafara. Bye bye mmuah mmuah balik! Hehe





Thank you for reading my entry!!
-xoxo-

1 comments:

Unni Anje said...

bestnya dapat klur mcm ni

Powered by Blogger.

Welcome


Even though ablazed
If I had to do it all over again
I need all the bruises to be the same
As I know not the difference between good and bad
Since some good came from the bad
And some bad came from the good
So as I cherish my existence
I too shall cherish each penance
Every each one that brought me here
For me to ponder thereafterAnd let me look upon these days
As if it was gloriously hazed
Even though some may disagree
But to me
It is mine to say and do
So I shall not leave it up to you
To say what is mine to take
Or what is mine to break
As within each and glorious days
Even though there is always some haze
Yet all is worthy of a place
Deep within this long and lonely passage

My Blogshop List

Mobile bloggers